Portret op locatie

Posted on juli 17, 2019 in Reportage

Fotoshoot op locatie. Tussen af- en aanrijdende heftruck’s foto’s maken van alle medewerkers. De website van dit bedrijf wordt geheel vernieuwd door Superfijn Online. Binnenkort meer!

 

Nieuwe website gerealiseerd voor Doumaconsult

Posted on mei 19, 2019 in Algemeen

Recent heb ik voor Doumaconsult in Groningen een nieuwe website ontworpen en opgeleverd. Voor deze website heb ik nieuw fotowerk en enkele video’s gemaakt, maar ook veel materiaal uit mijn archief gebruikt. 

Kijk maar eens op : https://www.doumaconsult.nl


Fotoreportage op Hoog.Design

Posted on mei 14, 2019 in Geen categorie

Enige tijd geleden fotografeerde ik een mooie verbouwde boerderij voor AL Architectuur in Zwolle. Deze fotoreportage kun je nu ook bekijken op Hoog.Design.

Perfect verbouwde woonboerderij met stijlvolle inrichting 1
AL Architectuur

Keuken in gerestaureerde boerderij

Posted on maart 5, 2019 in Architectuur

Recent deze mooie keuken gefotografeerd, gerealiseerd door Bert de Rouw. Meer foto’s vind je hier.

Bert de Rouw

 

Fotoreportage in ArchitectuurNL

Posted on februari 5, 2019 in Architectuur

Het tijdschrift ArchitectuurNL besteedt in het eerste nummer van 2019 (uit per 1 februari) aandacht aan mijn architectuurfotografie in de rubriek “Door de lens van”. Geweldig leuk om je foto’s zo in een blad te zien staan! Hieronder de eerste twee pagina’s van het artikel.

Eigentijdse woning met krachtige lijnen

Posted on november 1, 2018 in Architectuur

Recent deze eigentijdse woning met krachtige lijnen gefotografeerd voor AL architectuur in Zwolle. De hele reportage vind je hier.

AL Architectuur

Digifoto Pro & Starter

Posted on oktober 17, 2018 in Algemeen

Fotograferen is leuk, maar er over schrijven ook! Voor de meest recente nummers van Digifoto Pro (no.4) en Digifoto Starter (no.3) heb ik een artikel geschreven over hoe je met filters je fotografie een extra boost kunt geven!

Digifoto Pro en Digifoto Starter

Rotsen

Posted on september 24, 2018 in Landschap

Zweden is één van mijn favoriete vakantielanden. Rust, ruimte en je kunt er heerlijk fotograferen. Dus ook dan gaat de camera mee en grijp ik zo nu en dan mijn kans om een paar mooie landschappen te schieten. En dan graag in zwart wit, want dat blijft toch altijd mooi, vind ik zelf.

Rotsen fotograferen op het strand in Zweden

Rotsen fotograferen op het strand in Zweden

Rotsen fotograferen op het strand in Zweden

Ruimtelijke aanbouw met veel lichttoetreding

Posted on september 11, 2018 in Architectuur

Bij deze woning is een ruimtelijke aanbouw gerealiseerd met veel lichttoetreding, ruimtelijke verbindingen tussen oud en nieuw en een fysieke en soms alleen visuele relatie met buiten. Ontworpen door Henk Haagsma Architect. De hele reportage vind je hier.

Ruimtelijke aanbouw

Henk Haagsma Architect

Sluisje in Noord Groningen

Posted on augustus 4, 2018 in Vrij werk

Samen met een vriend even een dagje op pad om wat landschapsfotografie te doen. In noord Groningen kwam ik dit leuke sluisje tegen, wat vroeg om zwart-wit fotografie. De beweging van het water is stilgezet met een Lee Bigstopper filter waardoor je een hele lange sluitertijd krijgt.