Rijks HBS Groningen in VvE Magazine

De Vereniging VvE Belang besteed in het eerste nummer van VvE Magazine van dit jaar aandacht aan de Rijks HBS in de stad Groningen. Ik mocht dit gebouw voor hun fotograferen, met ook nog een mooie plaat op de cover van het magazine, wat wil je nou nog meer!

 

Leuke fotoshoot voor website ZZPGroeiprogramma!

Vorige week een erg leuke fotosessie gedaan. Dit keer bij de Ondernemersfabriek in Assen. Ik mocht de coaches fotograferen die in het najaar starten met het ZZPgroeiprogramma. Het programma helpt je bij het laten groeien van je bedrijf met als doel een hogere omzet en meer zichtbaarheid in jouw markt. Enne… niet alleen de shoot was leuk, maar het programma ook, want ik heb het zelf ook gevolgd. Ik kan het je van harte aanbevelen! Alle gemaakte foto’s vind je in dit portfolio.

ZZPGroeiprogramma - Coaches buiten

 

Nieuwe site en fotografie voor Glasmeesters Groningen

Nieuwe site en fotografie voor Glasmeesters Groningen. Als ondernemer wil je online goed zichtbaar en ook goed te vinden zijn. Zo ook Peter. Peter Balkema heeft een glaszettersbedrijf in Groningen en is gespecialiseerd in glas in lood. Zijn bedrijf heet dan ook niet voor niets Glasmeesters. Om zijn vakmanschap onder de aandacht te brengen is zijn website vernieuwd door het online bureau Superfijnonline. Ik heb Peter gefotografeerd tijdens zijn werk om zijn passie voor glas in beeld te brengen. De hele reportage vind je hier.

Glasmeesters - Peter Balkema - Groningen

Fotoshoots voor nieuwe website Sealane Coldstorage BV

Fotoshoots voor nieuwe website Sealane Coldstorage BV. Voor Sealane Coldstorage BV in de Eemshaven is de website geheel vernieuwd. Het creatieve bureau Rots in Branding uit Groningen ontwikkelde een online identiteit die past bij de huidige positionering van Sealane. Voor de nieuwe foto’s heb ik op locatie enkele fotoshoots gedaan om bedrijfsprocessen in beeld te brengen en medewerkers te portretteren. Meer foto’s vind je ook op mijn website.

Sealane Eemshaven

Nieuwe website online!

De nieuwe website is online vanaf eind 2019, maar ik vind het leuk om er nog even een bericht aan te wijden. De site is geheel vernieuwd. Een nieuw wordpress-thema en nieuw hostingsbedrijf (XXL Hosting waar ik heel tevreden over ben). Ook is er veel nieuwe fotografie toegevoegd. Naast architectuur- en interieurfotografie is er nu zakelijke portretfotografie, bedrijfsfotografie en -video bijgekomen. Nieuwe diensten in mijn  pakket dus. Wil je er meer over weten, neem dan eens contact op. Dan praten we bij onder het genot van een kop koffie!

Jan Duker | Fotograaf

Met 50% EBG subsidie een nieuwe website, nieuwe foto’s of andere marketing activiteiten

Komt dit je bekend voor?

“Ik wil een nieuwe website en de foto’s mogen na lange tijd ook wel eens vernieuwd worden. En als ik dan een nieuwe website heb, wie zorgt er dan voor dat ik zo hoog mogelijk in Google kom en o ja, dat logo kan dat eigenlijk nog wel, of moet ik dan ook de huisstijl helemaal vernieuwen? En waar moet ik dan beginnen en hoeveel tijd kost me dat allemaal wel niet?” 

Veel ondernemers zie ik worstelen met deze vragen. Soms blijft het er bij waardoor de presentatie op het internet vaak niet meer representatief is voor wat het bedrijf te bieden heeft en dat is jammer, want voor (potentiële) klanten is deze presentatie vaak erg belangrijk om te beslissen of ze zaken met iemand willen doen of niet.

Om ondernemers op dit punt te ontzorgen zijn het online bureau Superfijn Online en Jan Duker Fotograaf gaan samenwerken. Met ons gezamenlijk dienstenpakket verzorgen wij de websitebouw, de fotografie &video, de huisstijl, het schrijven van teksten en de marketing. Zie het maar als een one-stop-shop benadering, de klant brengt het hele project bij ons onder en kan zelf de focus weer volledig richten op de eigen business.

Mocht je enthousiast zijn geworden,dan willen we je graag nog even wijzen op de subsidieregeling van het Economic Board Groningen. Je kunt de EBG-subsidie gebruiken voor marketing activiteiten binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een goede marketingstrategie, een nieuwe website, online advertenties opzetten en veel meer. Je ontvangt van het EBG 50% van de offertewaarde (met een maximum van €2.500,-) als je van deze subsidie gebruik maakt. Als je meer wilt weten, klik dan even op de afbeelding hieronder. En kom je niet voor deze subsidie in aanmerking maar loop je wel met plannen rond? Neem dan ook via onderstaande link contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Portret op locatie

Afgelopen week had ik een fotoshoot op locatie bij de klant. Heftrucks rijden af en aan en hier tussen maak ik foto’s van alle medewerkers. De website van dit bedrijf wordt geheel vernieuwd door Rots in Branding. Binnenkort meer!

 

Nieuwe website gerealiseerd voor Doumaconsult

Nieuwe website gerealiseerd voor Doumaconsult. Recent heb ik voor Doumaconsult in Groningen een nieuwe website ontworpen en opgeleverd. Voor deze website heb ik nieuw fotowerk en enkele video’s gemaakt, maar ook veel materiaal uit mijn archief gebruikt. 

Kijk maar eens op : https://www.doumaconsult.nl

Fotoreportage op Hoog.Design

Enige tijd geleden fotografeerde ik een mooie verbouwde boerderij voor AL Architectuur in Zwolle. Deze fotoreportage kun je nu ook bekijken op Hoog.Design.

 

Keuken in gerestaureerde boerderij

Recent deze mooie keuken gefotografeerd, gerealiseerd door Bert de Rouw.