Jan Duker | Fotograaf

Fotografie is mijn passie

Fotografie is mijn passie en loopt al van jongs af aan als rode draad door mijn leven. ik richt mij op bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo voor de zakelijke markt:

 

  • Zakelijke portretfotografie voor op je website, LinkedIn of andere social media. Ik fotografeer je in verschillende situaties,  in je bedrijf of op een nader te bepalen locatie;

 

  • Bedrijfsfotografie & video waarin je laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Je bedrijfspand, portretten, mensen in actie, producten, kortom, ik breng in beeld wat jij aan jouw klanten wilt laten zien.

 

  • Architectuur-  en interieurfotogafie voor architectenbureaus, interieurontwerpers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden;

Opdracht

 Een opdracht is voor mij meer dan foto’s maken. Ik zie het als een zorgvuldig proces van begin tot eind. In dit proces staan kwaliteit, kostenbewustzijn, duidelijke afspraken en heldere communicatie centraal. Beeldmateriaal wordt gebruiksklaar opgeleverd, waardoor u nauwelijks of geen nawerk heeft.

Opleveren

Naast fotografie heb ik een achtergrond in ICT en Communicatie. Ik kan daardoor het gewenste eindresultaat van te voren afstemmen met uw webontwikkelaar of marketing/communicatieafdeling. Ook kan ik ondersteuning bieden bij de implementatie van het beeldmateriaal op uw website of ander presentatiemedium.

Zakelijke portretfotografie

Als jij jezelf wilt presenteren dan wil je  goed voor de dag komen. Daarom is het belangrijk dat je op je website, op social media maar ook in gedrukt materiaal, goede foto’s gebruikt van jezelf. Je wilt laten zien wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Via foto’s met inhoud maak je beter contact met potentiële klanten en communiceer je waar je voor staat. Immers een goede uitstraling is tegenwoordig net zo belangrijk als het verhaal dat je vertelt. Ik maak portretfoto’s van jou en zorg er voor dat je ontspannen en met zelfvertrouwen op de foto staat. En als je wilt fotografeer ik je ook terwijl je in je bedrijf aan het werk bent. Wil je ook al je medewerkers op de foto? Geen probleem! Ik kan in jouw bedrijf een mobiele studio op bouwen. Medewerkers hoeven dan hun werkplek niet lang te verlaten om gefotografeerd te worden.

Wat zegt de opdrachtgever?

Architectuur- en interieurfotografie

Een goede architectuurfoto laat de essentie van het ontwerp zien. Een foto moet kloppen als het gaat om compositie, licht, het juiste moment en de juiste techniek. Voor mij is het belangrijk om de achterliggende gedachte van het ontwerp te kennen. Alleen zo ontstaat er een architectuurfoto die het juiste verhaal vertelt over het ontwerp. Maar ook de passie waarmee het gebouw of het interieur ontworpen is, wordt voelbaar gemaakt. Het gaat echter niet alleen om het lijnenspel en de gebruikte materialen, ook de beleving van de mens in zijn nieuwe omgeving met eigenschappen zoals sfeer, functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid is belangrijk. Zulke foto’s, met aandacht gemaakt, zijn mijn specialiteit. Uiteindelijk vertelt de fotoserie het verhaal van jouw project.

Heb je vragen?
Neem dan contact op!
06-16030292

Bedrijfsfotografie & Video

In een fotoreportage van je bedrijf laat je zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Je gebruikt de beelden voor je nieuwe website, maar denk ook aan brochures of bijvoorbeeld een jaarverslag. Foto’s van je bedrijfspand, portretten, mensen in actie, producten, kortom, ik breng in beeld wat jij aan jouw klanten wilt laten zien. Dit vindt plaats bij jou op de werkvloer, maar dit is ook mogelijk op een andere locatie. Ook denk ik graag met je mee over hoe bepaalde onderwerpen het beste in beeld gebracht kunnen worden, zodat de foto’s jouw verhaal gaan vertellen.  Ik kan ook een bedrijfsvideo voor je maken. Je vertelt zelf jouw verhaal, laat medewerkers aan het woord maar je kunt ook een klant iets over jouw bedrijf laten vertellen. Natuurlijk maak ik ook opnamen van jouw producten, je productieproces of je dienstverlening.