Bedrijfsfotografie Groningen

Vergroot het onderscheidend vermogen van je bedrijf met een professionele fotoshoot.

Laat potentiële klanten zien én beleven waar je voor staat en waar je goed in bent. Met een professionele fotoshoot breng ik jouw bedrijf in beeld.

Jan Duker Fotograaf Bedrijfsfotografie Dienstheader - Bedrijfsfotografie Groningen JD20180117 569

Bedrijfsfotografie Groningen

Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft

Wil je graag laten zien wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent? Met professionele foto’s help ik jou om jezelf als bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Deze beelden kun je divers gebruiken, bijvoorbeeld op je website en sociale media, maar denk ook aan brochures en jaarverslagen.

Tijdens een fotoshoot breng ik in beeld wat jij aan jouw (potentiële) klanten wilt laten zien. Welk gevoel wil je uitstralen? Kies je voor toegankelijk, zakelijk, abstract of creatief? Ik denk graag met je mee om een serie foto’s te maken die perfect passen. Dit vindt plaats bij jou op de werkvloer, maar het is ook mogelijk op een andere locatie.

Zoekt u een professionele fotograaf in Groningen? Neem contact op met mij.

Foto's voor elk doeleinde

Werk

Glas in Lood tot meesterwerk verheven

Glasmeesters

Werk en mens in de haven

Sealane

Oldtimer restauratie met passie!

Coachworkz

Lanzilli, de kapperszaak van Nathalie Lanzilli

Lanzilli
Tarieven

Mogelijkheden

Van te voren bespreken we samen jouw wensen. Het liefst doe ik dat bij jou op locatie. Ik krijg dan direct een indruk van jouw bedrijf en wat jij belangrijk vindt om te vertellen in het beeldverhaal dat ik over jouw bedrijf ga maken.

 Vaak kunnen we in een dagdeel al veel van de benodigde foto’s maken. Maar soms is er meer nodig. Als je bijvoorbeeld foto’s voor een geheel nieuwe website nodig hebt, of voor een uitgebreide marketingcampagne.

Als je vrijblijvend contact opneemt voor een offerte aanvraag, maak ik graag een afspraak met je om alle mogelijkheden te bespreken.

“Voor onze nieuwe website archipunt.nl heeft Jan alle foto’s gemaakt. Vanuit de beeldlijn van de ontwerper zijn we samen opgetrokken om dit handen en voeten te geven. Jan was zo betrokken dat het voelde alsof ik met een collega had te maken. Mede door zijn ideeën en kritische blik is onze website exact geworden wat we voor ogen hadden. Voor ons is dit een on-going project, dus ik hoop nog lang met Jan te mogen samenwerken.”
Marianne Jager
Business Developer bij Archipunt, Groningen
Jan Duker Fotograaf Architectuurfotografie Interieurfotografie JD20190614 208 Bedrijfsfotografie Groningen

Over Jan Duker · Fotograaf Groningen

Breng je bedrijf in beeld

Ondernemers in Groningen vertellen mij vaak trots over hun bedrijf en waarom ze zijn gaan ondernemen. En het leuke is dat ieder verhaal uniek is. Wat alle verhalen echter gemeen hebben is het enthousiasme waarmee ze verteld worden.

Zelf vertel ik ook graag een verhaal met mijn camera. Het is het verhaal van de ondernemer die graag laat zien wie hij/zij is en waar hij/zij goed in is. Een verhaal maken dat communiceert waar de ondernemer voor staat, dat is mijn missie in mijn fotografie!

Scroll naar boven