Bedrijfsvideo

Kom uit de schaduw
en stap in beeld!

Vertel je verhaal met een goede bedrijfsvideo.

Bewegend beeld spreekt!

Met een bedrijfsvideo kun je op een aantrekkelijke manier laten zien wat je bedrijf kan bieden aan (potentiële) klanten. Video is een krachtig middel waarmee je de aandacht trekt en waardoor jouw boodschap beter wordt onthouden. Je presenteert je bedrijf, je product of je merk en brengt dit zo op effectieve manier onder de aandacht van je doelgroep.
 
Het mooie is dat je jouw bedrijfsvideo  op verschillende manieren kunt inzetten. Bijvoorbeeld  op je website, op social media, maar ook als je op een beurs staat of bijvoorbeeld in de ontvangstruimte van je eigen bedrijf.

Hoe kunnen we jouw bedrijf het beste in beeld brengen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

jan duker fotografie partner archipunt logo
jan duker fotografie partner logo Duinweide 520 logo
jan duker fotografie partner ALarchitectuur logo
jan duker fotografie partner Natuurmonumenten logo
jan duker fotografie partner PostNL logo
Tarieven

Mogelijkheden

De opnames vinden meestal plaats bij jou in het bedrijf, bijvoorbeeld als je ook je pand en je producten in beeld wilt brengen. Soms is er de wens om alleen een korte video op te nemen, waarin alleen jij voor de camera jouw boodschap vertelt. Dit kan ook in mijn studio in Rolde worden opgenomen. Of buiten, in de natuurlijke omgeving van de studio, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Het maken van een video begint met een voorbespreking waarin jij jouw wensen kenbaar maakt. We maken een (globaal) script en bepalen waar en wanneer we gaan opnemen.

 Na de opname(s)  wordt de video volledig in eigen huis geproduceerd en kant-en-klaar opgeleverd.
 

Het opnemen van een video is altijd maatwerk. Neem gerust contact op voor een offerte aanvraag. Ik maak graag een afspraak met je om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Werk

Jongens van Hout

Korte video van de Jongens van Hout in de werkplaats.

 

Finca Las Abubillas

 Extremadura is een hotspot voor vogelaars en Finca Las Abubillas is een perfecte plek om te verbijven. Ook op de finca zelf is veel te zien, alle vogels in de video zijn opgenomen op het terrein van de finca zelf.

Jan Duker Fotograaf Zakelijk Portret JD20220124 053
Over Jan Duker

De beste versie van jezelf

Achter iedere ondernemer zit een uniek verhaal. Ik geloof dat het laten zien van jouw verhaal en passie, je helpt om een connectie te maken met je publiek. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en we gaan samen op zoek naar de kern er van. Zo maak ik een authentiek en puur videobeeld van jou en eventueel van jouw bedrijf.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen.

Het gaat er om dat klanten jouw herkennen als ze jou in je werk tegen komen. Draag je tijdens je werk een bril, maar bijvoorbeeld contactlenzen in je vrije tijd? Dan is het verstandig om de bril op te doen tijdens de fotosessie.

Als er in het bedrijf gebruik wordt gemaakt van bedrijfskleding, dan ga je meestal ook in deze kleding op de video. Uiteraard kan daar van afgeweken worden. Dit soort dingen komt aan bod in de voorbespreking voordat we gaan opnemen.

Ik streef er altijd naar om de video niet te lang te maken. Zo kan de potentiële klant zijn of haar aandacht beter bij de video houden.
Scroll naar boven