Personeelsfotografie

Geef gezicht aan de drijvende krachten van je bedrijf

Mensen doen zaken met mensen, laat jouw klanten daarom kennismaken met de mensen achter je bedrijf.

Jouw personeel in de spotlight

Met foto’s van jouw personeel krijgt je bedrijf een gezicht. Klanten maken kennis met de mensen die de drijvende kracht vormen achter jouw bedrijf en dat wekt vertrouwen. Het is mogelijk om een teamfoto te maken, waarbij alle medewerkers gezamenlijk worden gefotografeerd. Een andere mogelijkheid is om iedere medewerker afzonderlijk te fotograferen.

Natuurlijk wil je spontaniteit in je personeelsfoto’s en je teamfoto. Let er wel op dat de foto’s ook passen bij de uitstraling van je bedrijf. Houdt dus rekening met de huisstijl en de missie van jouw bedrijf. Als bovendien al jouw medewerkers hun foto op LinkedIn plaatsen, verhoog je ook de herkenbaarheid van je bedrijf.

Hoe kunnen we jouw personeel het beste in beeld brengen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Werk

No data was found
jan duker fotografie partner archipunt logo
jan duker fotografie partner logo Duinweide 520 logo
jan duker fotografie partner ALarchitectuur logo
jan duker fotografie partner Natuurmonumenten logo
jan duker fotografie partner PostNL logo
Tarieven

Mogelijkheden

Het is mogelijk om de foto’s bij jou in het bedrijf te maken. Ik kan in jouw bedrijfsruimte tijdelijk een mobiele fotostudio plaatsen zodat medewerkers hun werkplek niet lang hoeven te verlaten. Het is mogelijk om dan een teamfoto te maken, of iedereen individueel te fotograferen. Een andere mogelijkheid is dat er foto’s bij mij in de studio in Rolde worden gemaakt. Natuurlijk kunnen we ook op zoek om ergens anders een mooie locatie te vinden.

Het maken van een teamfoto of personeelsfoto’s vergt wel wat overleg en organisatie. Daarom is personeelsfotografie altijd maatwerk. Neem gerust contact op voor een offerte aanvraag. Ik maak graag een afspraak met je om alle mogelijkheden te bespreken.

Jan Duker Fotograaf Personeelsfotografie op lokatie
Over Jan Duker

Mijn fotografie is net een spiegel

Mijn fotografie is eigenlijk net een spiegel. Als ik fotografeer ben ik een verhalenverteller, maar dan met beeld. Ik vertel het verhaal van jou als ondernemer zodanig, dat als je naar mijn foto’s kijkt, jij jouwzelf in de spiegel ziet.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen.

Het gaat er om dat klanten jouw herkennen als ze jou in je werk tegen komen. Draag je tijdens je werk een bril, maar bijvoorbeeld contactlenzen in je vrije tijd? Dan is het verstandig om de bril op te doen tijdens de fotosessie.

Als er in het bedrijf gebruik wordt gemaakt van bedrijfskleding, dan ga je meestal ook in deze kleding op de foto. Uiteraard kan daar van afgeweken worden. Dit soort dingen komt aan bod in de voorbespreking voordat we gaan fotograferen.

Dat vergt inderdaad wat organisatie! Als ik op locatie fotografeer wordt er meestal een planning gemaakt, waarbij iedereen op een vaste tijd aan de beurt komt. Zo voorkom je dat je moet wachten en verlies je de minste tijd.

Personeelsfotografie

Geef gezicht aan de drijvende krachten van je bedrijf

Stap uit de schaduw en toon je échte waarde als bedrijf. Laat potentiële klanten ervaren waar je voor staat, wat je goed kan en word zo de enige logische keuze.

Jan Duker ZZP groeiprogramma Zakelijk portret op locatie JD20200616 080
Jan Duker ZZP groeiprogramma Zakelijk portret op locatie JD20200616 057
Jan Duker ZZP groeiprogramma Zakelijk portret op locatie JD20200616 051
Jan Duker ZZP groeiprogramma Zakelijk portret op locatie JD20200616 066
Scroll naar boven