Bedrijfsfotografie

Vergroot het onderscheidend vermogen van je bedrijf met een professionele fotoshoot.

Stap uit de schaduw en toon je échte waarde als bedrijf. Laat potentiële klanten zien en beleven waar je voor staat en waar je goed in bent. Zo word je voor hen de enige logische keuze.

Jan Duker Fotograaf Bedrijfsfotografie Dienstheader - Bedrijfsfotografie Groningen JD20180117 569

Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft

Als jij je wilt presenteren op het internet dan is het belangrijk dat je op je website en social media goede zakelijke fotografie gebruikt van jezelf, je bedrijf en eventueel van je medewerkers. Je wilt laten zien wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Via foto’s met inhoud maak je beter contact met potentiële klanten en communiceer je waar je voor staat.

In een fotoreportage van je bedrijf laat je zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Je gebruikt de beelden voor je nieuwe website, maar denk ook aan brochures of bijvoorbeeld een jaarverslag. Ik breng in beeld wat jij aan jouw klanten wilt laten zien, zoals foto’s van je bedrijfspand, portretten, mensen in actie, producten, enz. Dit vindt plaats bij jou op de werkvloer, maar het is ook mogelijk op een andere locatie. Ook denk ik graag met je mee over hoe bepaalde onderwerpen het beste in beeld gebracht kunnen worden, zodat de foto’s jouw verhaal gaan vertellen.

Foto's voor elk doeleinde

Werk

Glas in Lood tot meesterwerk verheven

Glasmeesters

Werk en mens in de haven

Sealane

Oldtimer restauratie met passie!

Coachworkz

Lanzilli, de kapperszaak van Nathalie Lanzilli

Lanzilli

Praktijk voor Shiatsu & Balans

Zen Balans

Ingenieursbureau voor de gebouwde wereld

Archipunt
jan duker fotografie partner PostNL logo
sealane coldstorage terminals logo
jan duker fotografie partner archipunt logo
jan duker fotografie partner Natuurmonumenten logo
jan duker fotografie partner Fotografie[.]nl logo
Personeelsfoto's

Geef gezicht aan je mensen

Indien gewenst kan ik ook al je medewerkers in dezelfde setting fotograferen. Enigszins oneerbiedig wordt dit wel het smoelenboek genoemd. Ik kan in jouw bedrijfsruimte tijdelijk een mobiele fotostudio plaatsen zodat medewerkers voor een portret sessie hun werkplek niet lang hoeven te verlaten. Als al jouw medewerkers hun zakelijk portret op LinkedIn plaatsen, verhoog je bovendien ook de herkenbaarheid van je bedrijf.

Tarieven

Mogelijkheden

Van te voren bespreken we samen jouw wensen. Het liefst doe ik dat bij jou op locatie. Ik krijg dan al een indruk van jouw bedrijf en wat jij belangrijk vindt om te vertellen in het beeldverhaal dat ik over jouw bedrijf ga maken. Vaak kunnen we in een dagdeel al veel van de benodigde foto’s maken. Maar soms is er meer nodig. Als je bijvoorbeeld foto’s voor een geheel nieuwe website nodig hebt, of voor een uitgebreide marketingcampagne.

Afhankelijk van je wensen fotograferen we alleen binnen jouw bedrijf, maar een fotoshoot op locatie is ook mogelijk. Of bij mij in de studio in Rolde. Om die reden is bedrijfsfotografie altijd maatwerk. Op maat, specifiek voor jouw vragen en wensen.

Als je vrijblijvend contact opneemt voor een offerte aanvraag maak ik graag een afspraak met je om alle mogelijkheden te bespreken.

“Voor onze nieuwe website archipunt.nl heeft Jan alle foto’s gemaakt. Vanuit de beeldlijn van de ontwerper zijn we samen opgetrokken om dit handen en voeten te geven. Jan was zo betrokken dat het voelde alsof ik met een collega had te maken. Mede door zijn ideeën en kritische blik is onze website exact geworden wat we voor ogen hadden. Voor ons is dit een on-going project, dus ik hoop nog lang met Jan te mogen samenwerken.”
Marianne Jager
Business Developer bij Archipunt, Groningen
Jan Duker Fotograaf JD20190520 020 Bedrijfsfotografie Groningen
Over Jan Duker

Breng je bedrijf in beeld

Ondernemers vertellen mij vaak trots over hun bedrijf en waarom ze zijn gaan ondernemen. En het leuke is, ieder verhaal is anders en staat op zichzelf. Wat alle verhalen echter gemeen hebben is het enthousiasme waarmee ze verteld worden.

Zelf vertel ik ook graag een verhaal met de camera. Het is het verhaal van de ondernemer waarin ik zijn of haar trots vertaal naar een uniek beeldend verhaal. De ondernemer laat daarin zien wie hij/zij is en waar hij/zij goed in is. Een verhaal maken dat communiceert waar de ondernemer voor staat, dat is mijn missie in mijn fotografie!

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen.

Ja zeker kan dat. Je krijgt van mij foto’s die je kunt gebruiken voor internettoepassingen zoals je website, sociale media, mail (we noemen dat lage resolutie bestanden) maar je krijgt alle foto’s ook zodanig aangeleverd dat je ze voor drukwerk of posters kunt gebruiken (we noemen dat hoge resolutie bestanden).

Uiteraard ga ik je allerlei vragen stellen over jou, je bedrijf, en wat je wilt vertellen aan je klant. Maar maak van te voren zelf ook een lijstje van wat je graag in de foto’s terug wilt zien. Je voorkomt zo dat je in het gesprek dingen vergeet en maken we er samen een goede fotoshoot van.

Over het algemeen heb je de foto’s met vijf werkdagen binnen.

Als fotograaf ben ik landelijk actief voor diverse organisaties. Heb je een locatie in gedachten? In overleg is veel mogelijk.

Mijn studio is te vinden in Rolde, Drenthe. Ook ben ik geregeld voor bedrijfsfotografie in Groningen.

Scroll naar boven