Zakelijk portret

Maak een goede eerste indruk.

Een eerste indruk maak je maar één keer! Jouw portret op social media of je website wordt binnen enkele seconden beoordeeld en legt de basis voor een eerste indruk. Ik help je om goed voor de dag te komen.

Jan Duker Fotograaf Zakelijk Portret Dienstheader JD20191121 100

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Je kunt niet naar jezelf kijken zoals een ander dat wel kan. Ik zie wat jij niet ziet en help je zo om jouw verhaal helder te krijgen. Er ontstaat een beeldend verhaal, door samenwerking tot stand gekomen.

Veel ondernemers onderschatten de invloed van een zakelijke profielfoto. Jouw portretfoto voor zakelijk gebruik heeft een zakelijk doel. Je wilt namelijk dat potentiële klanten van jouw Linkedin profiel of website, contact met je opnemen om zaken te doen.

Ben jij professioneel met je vak bezig en wil je dat ook laten zien? Dan maak ik graag van jou een serie zakelijke portretten die jouw persoonlijkheid weergeven en waarin je zelfverzekerd, vriendelijk en betrouwbaar overkomt.

Werk

Holistische praktijk voor craniosacraal behandeling & burn-out coaching

Kalendová

Portretsessie Andre

André

Zakelijk portret voor website en social media

ME Floors & Fabrics - Mark Evertzen

Zakelijk portret voor website en social media

ME Floors & Fabrics - Femke Talstra

Groeiprogramma voor ondernemers

ZZP Groeiprogramma
Tarieven

Mogelijkheden

Wellicht heb je niet veel foto’s nodig en kan een zakelijk portret alleen bestaan uit een zakelijke profielfoto voor jouw LinkedIn profiel. Maar het kan ook zijn dat je meer foto’s nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je op verschillende platformen actief bent, of omdat jij jezelf breed wilt profileren maar dat niet altijd met dezelfde standaard portretfoto wilt doen. Of gewoon omdat je het leuk vindt om een extra serie foto’s te hebben.

Je kunt hiervoor naar de fotostudio in Rolde komen, maar ik kan je ook fotograferen bij jou op locatie als je dat liever hebt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Studio

Profielfoto

€195,-
excl. btw

Jouw profielfoto voor LinkedIn, website of social media. Ik maak meerdere opnamen waaruit je kunt kiezen. De foto’s worden gemaakt met een standaard antraciet grijze achtergrond.

We maken een mooi portret van jou met spontane uitdrukkingen die passen bij jouw persoonlijkheid. In jouw portret ben je ongedwongen en authentiek en zullen anderen jouw ook echt in de foto herkennen. Een portret laten maken samen met je partner bijvoorbeeld, kan ook. We maken de foto’s met een antraciet grijze, rustige achtergrond. Een kledingwissel is niet inbegrepen bij deze shoot.

Lees meer
Studio

Zakelijk portret

€375,-
excl. btw

Wil je meer dan alleen een profielfoto? Bij een zakelijk portret maak ik naast jouw profielfoto ook een serie portretfoto’s in verschillende poses. Kledingwissel (maximaal 2) mogelijk.

Locatie

Zakelijk portret op locatie

€475,-
excl. btw, reiskosten en reistijd

Bij een zakelijk portret op locatie neem ik mijn mobiele fotostudio mee naar jouw bedrijf of een andere mooie locatie. Reiskosten en reistijd worden gerekend vanaf Rolde.

Jan Duker Fotograaf Zakelijk Portret JD20220124 053
Over Jan Duker

De beste versie van jezelf

Achter iedere ondernemer zit een uniek verhaal. Ik geloof dat het laten zien van jouw verhaal en passie, je helpt om een connectie te maken met je publiek. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en we gaan samen op zoek naar de kern er van. Zo maak ik een authentiek en puur portret van jou en eventueel van jouw bedrijf.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen.

Dat begrijp ik heel goed. We starten rustig met een kopje koffie of thee. Tijdens het fotograferen in een ontspannen sfeer geef ik je allerlei tips zodat je weet wat je moet doen. Na de eerste paar minuten zijn de zenuwen vaak snel verdwenen en maken we een mooie serie foto’s met professionele uitstraling.

Kies een outfit die past bij het doel waarvoor je de foto’s wilt gebruiken. Werk je in een informele organisatie dan volstaat een casual kledingstijl meestal. Werk je in een zakelijke omgeving, dan zal je kleding er waarschijnlijk iets formeler uitzien. Maar doe vooral kleding aan waarin jij je prettig voelt.

Uiteraard mag dat! Alle gemaakte foto’s zet ik op een laptop en zo kunnen we samen bekijken welke de mooiste zijn en of je tevreden bent over de fotoshoot.

Scroll naar boven