Interieurfotografie

De essentie van jouw interieur in beeld gevangen.

Met professionele interieurfotografie vertel ik de essentie van een ontwerp en het achterliggende verhaal. De juiste compositie, techniek én het juiste moment zorgen voor foto’s die recht doen aan jouw interieurontwerp.

Jan Duker Fotograaf JD20170726 151

Interieur fotograaf

Het interieur krachtig in beeld

In een goede interieurfoto laat ik de essentie van het ontwerp zien. Een foto moet kloppen als het gaat om compositie, perspectief en licht.

Met oog voor detail zorg ik dat het interieurontwerp zo krachtig mogelijk in beeld komt, op een manier zoals de ontwerper het heeft bedoelt. Zo creëren we een serie foto’s die een eigen verhaal vertellen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van interieurfotografie? Neem contact op.

Samenwerken met Jan is erg prettig. Jan's kracht is namelijk zijn inlevend vermogen. Daarnaast gaat hij echt voor kwaliteit, doet wat hij belooft en is punctueel. Zo ontstaat er uit onze samenwerking een zeer verfijnde presentatie van mijn werk. Ik kan Jan Duker van harte aanbevelen!
Jaap Stobbe
Independent Architecture & Planning Professional
Jan Duker Architectuurfotograaf Interieurfotograaf

Essentie van Interieurfotografie

Vertel het verhaal met beeld

Als fotograaf vind ik het belangrijk om de achterliggende gedachte van een ontwerp te kennen. Alleen zo ontstaat er namelijk een interieurfoto die het juiste verhaal vertelt over het ontwerp. Maar ook de passie waarmee het gebouw of het interieur ontworpen is, wordt voelbaar gemaakt.

Vaak maak ik foto’s vanuit verschillende perspectieven en zoek ik naar details die de sfeer en het karakter van het interieur vastleggen. Of ik neem bewust mensen en huisdieren op in het beeld. De kijker krijgt zo meer gevoel voor de verhoudingen van het object dat ik fotografeer. Zulke foto’s, met aandacht gemaakt, zijn mijn specialiteit.

Interieurfotografie prijzen

Mogelijkheden

Bij interieurfotografie is iedere opdracht uniek. Met de opdrachtgever bespreek ik welke beelden er nodig zijn om het interieurontwerp goed weer te geven. Soms volstaat een sfeerimpressie, in andere gevallen moet een project uitgebreid gedocumenteerd worden. In bijna alle gevallen maak ik overzichtsfoto’s én detailopnames. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat.

Jan Duker Fotograaf Architectuurfotografie Interieurfotografie JD20190614 208 Bedrijfsfotografie Groningen

Over Jan Duker · Interieur fotograaf

Architectuur, binnen en buiten

Het fotograferen van architectuur en interieur is altijd een leuke uitdaging. En of het nu gaat om oude gebouwen of moderne architectuur, het isoleren van specifieke details, het juiste perspectief, het in beeld brengen van een complexe serie lijnen, al deze aspecten dragen bij aan het vertellen van het verhaal van het ontwerp. Zo maak ik architectuurfoto’s die ook de passie voelbaar maken waarmee het gebouw of het interieur ontworpen is.

Werk

Nieuwe woonboerderij Groningen

Van der Plas ADVISEURS & ARCHITECTEN

Lampen van aardappelzetmeel

Springt Design

Interieur verbouwde woonboerderij

AL Architectuur

Eigentijdse woning met krachtige lijnen

AL architectuur
Scroll naar boven