Studio

Voel je op je gemak in mijn professionele fotostudio

Je bent welkom in mijn gezellige studio in Rolde midden in de natuur!

Mijn studio is gevestigd in Rolde, ten oosten van Assen, net buiten het dorp, grenzend aan het Balloërveld. In mijn studio maak ik video’s en fotoreportages voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden. Omdat de studio buiten het dorp zelf gevestigd is, kan dit ook op het erf rond de studio of in de nabijgelegen natuur, uiteraard wanneer de weersomstandigheden dit toelaten.

Meer weten over de mogelijkheden in de fotostudio? Neem contact op.

Studio locatie

Je vindt mijn studio in het bosrijke Rolde:
Slokkert 2, 9451 TD Rolde

Alleen op afspraak geopend.

Let op: in mijn studio is het niet mogelijk om pasfoto’s te laten maken.

Op locatie

Soms komt het voor dat een opdracht beter ter plekke op jouw locatie uitgevoerd kan worden. In dat geval neem ik mijn mobiele fotostudio mee. Bijvoorbeeld als er portretten van meerdere mensen gemaakt moeten worden kan dit een uitkomst zijn. Het bespaart dan veel reistijd als mensen niet naar mijn studio hoeven te komen.

Portretsessie bij Archipunt, model Kalyani Bergen

Archipunt

Bij Archipunt in Groningen heb ik op locatie alle medewerkers gefotografeerd voor de nieuwe website. Jaarlijks fotografeer ik ook alle nieuwe medewerkers binnen de organisatie. Kijk op de website van Archipunt hoe dit er uit ziet.

Jan Duker Sealane zakelijke portretfoto s op locatie JD20190703 386

Sealane

Voor Sealane heb ik alle medewerkers gefotografeerd ter plekke op locatie. In één van de grote hallen hebben we tijdelijk een studio ingericht. Kijk even op de website van Sealane voor het resultaat.

Scroll naar boven