EBG pagina SO

Met 50% EBG subsidie een nieuwe website, nieuwe foto’s of andere marketing activiteiten

Komt dit je bekend voor?

“Ik wil een nieuwe website en de foto’s mogen na lange tijd ook wel eens vernieuwd worden. En als ik dan een nieuwe website heb, wie zorgt er dan voor dat ik zo hoog mogelijk in Google kom en o ja, dat logo kan dat eigenlijk nog wel, of moet ik dan ook de huisstijl helemaal vernieuwen? En waar moet ik dan beginnen en hoeveel tijd kost me dat allemaal wel niet?” 

Veel ondernemers zie ik worstelen met deze vragen. Soms blijft het er bij waardoor de presentatie op het internet vaak niet meer representatief is voor wat het bedrijf te bieden heeft en dat is jammer, want voor (potentiële) klanten is deze presentatie vaak erg belangrijk om te beslissen of ze zaken met iemand willen doen of niet.

Om ondernemers op dit punt te ontzorgen zijn het online bureau Superfijn Online en Jan Duker Fotograaf gaan samenwerken. Met ons gezamenlijk dienstenpakket verzorgen wij de websitebouw, de fotografie &video, de huisstijl, het schrijven van teksten en de marketing. Zie het maar als een one-stop-shop benadering, de klant brengt het hele project bij ons onder en kan zelf de focus weer volledig richten op de eigen business.

Mocht je enthousiast zijn geworden,dan willen we je graag nog even wijzen op de subsidieregeling van het Economic Board Groningen. Je kunt de EBG-subsidie gebruiken voor marketing activiteiten binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een goede marketingstrategie, een nieuwe website, online advertenties opzetten en veel meer. Je ontvangt van het EBG 50% van de offertewaarde (met een maximum van €2.500,-) als je van deze subsidie gebruik maakt. Als je meer wilt weten, klik dan even op de afbeelding hieronder. En kom je niet voor deze subsidie in aanmerking maar loop je wel met plannen rond? Neem dan ook via onderstaande link contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Delen
Jan Duker Zelfportret JD20220124 109

Over Jan Duker

Jan Duker heeft ruim 40 jaar fotografie-ervaring, waarvan sinds 2010 als professioneel fotograaf met als aandachtsgebied zakelijke portretfotografie, bedrijfsfotografie, architectuur- en interieurfotografie.

Delen
Scroll naar boven