Portretfotografie

Laat zien wie je bent.

Creatieve portretfotografie met een persoonlijk verhaal.

Jan Duker Fotograaf Persoonlijk portret projectheader JD20180315 059

Een goede portretfoto vertelt jouw persoonlijk verhaal

Een portret fotoshoot moet allereerst een leuke belevenis voor je zijn. En misschien is het ook een nieuwe ervaring voor je, maar in mijn studio voel je je snel ‘thuis’. En dat zie je ook terug in de foto’s. Ik stel je graag op je gemak zodat je ongedwongen en niet geposeerd op de foto gaat. Door het persoonlijke contact ga je je al snel ontspannen waardoor ik op het juiste moment een goed portret van jou kan maken. Mijn doel is dat je tevreden naar huis gaat en dat we samen trots kunnen zijn op het resultaat.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking in een persoonlijk gesprek.

Werk

Tarieven

Mogelijkheden

Voordat we beginnen met fotograferen gaan we eerst rustig zitten om te bespreken wat we precies gaan doen. Graag hoor ik wat jouw ideeën, wensen en verwachtingen zijn. Maar ik vertel je ook mijn ideeën over poses, kleding en stijl. Natuurlijk geef ik je tips en ik help je met een ontspannen en spontane houding. Als je het leuk vindt en indien de weersomstandigheden het toelaten, kunnen we ook foto’s maken op het erf rondom de studio.

En voelt het fijner om tijdens de fotoshoot een vriend of vriendin mee te nemen, doe dat gerust! Na de fotoshoot bekijken we samen de foto’s die we gemaakt hebben en zoeken we de foto’s uit die ik voor jou ga bewerken en aan jou zal sturen.

"Jan heeft van mij een fotoreportage gemaakt, dat was een erg leuke fotosessie. Hij weet dat namelijk zo te doen, dat ik me voor de camera op mijn gemak voelde. En heel belangrijk: ook zonder dat mijn kaken verkrampten. Snel genoeg, maar wel heel zorgvuldig. Jan voelt goed aan wat voor sfeer ik wil weergeven met de foto. Ik beveel hem van harte aan!"
Inge Douma
Studio

Portret in de studio

€225,-
incl. btw

We maken een mooi portret van jou met spontane uitdrukkingen die passen bij jouw persoonlijkheid. In jouw portret ben je ongedwongen en authentiek en zullen anderen jouw ook echt in de foto herkennen. Een portret laten maken samen met je partner bijvoorbeeld, kan ook. We maken de foto’s met een antraciet grijze, rustige achtergrond. Een kledingwissel is niet inbegrepen bij deze shoot.

Lees meer
Studio

Uitgebreid portret in de studio en/of buiten

€475,-
incl. btw

Wil je een uitgebreide fotoshoot, bijvoorbeeld in verschillende kledingstijlen (maximaal 2 kledingwissels), dan hebben we wat meer tijd nodig om een mooie serie foto’s te maken. Ook kunnen we foto’s met natuurlijk licht buiten maken op het erf rondom de studio. We bespreken je wensen van tevoren en kijken samen hoe we jouw wensen gaan invullen.

Lees meer
Locatie

Portret op locatie

Prijs op afspraak

Bij een fotoshoot op locatie kom ik naar jou, of een andere mooie locatie naar keuze waar je de foto’s gemaakt wilt hebben. Je komt dan niet naar de studio, maar ik neem mijn mobiele fotostudio mee naar jou. 

Lees meer
Jan Duker Zelfportret JD20220124 109
Over Jan Duker

De kern in de portretfoto

In mijn portretfotografie maak ik zo authentiek en puur mogelijke beelden. Ik begrijp dat je het spannend vindt om voor de camera te staan. Mijn ervaring is echter wel dat de meeste mensen na enkele minuten gaan ontspannen. En dan maken we een mooie goede portretfoto waarin je de essentie van jouw persoonlijkheid terug ziet.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen.

Je krijgt van mij foto’s die je kunt gebruiken voor internettoepassingen zoals je website, sociale media, mail (we noemen dat lage resolutie bestanden) maar je krijgt alle foto’s ook zodanig aangeleverd dat je ze voor drukwerk of posters kunt gebruiken (we noemen dat hoge resolutie bestanden).

Meestal vragen zakelijke foto’s een iets andere benadering. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kleding die gedragen wordt of om het doel waar de foto’s voor gebruikt gaan worden. Kijk daarvoor even op de pagina’s zakelijk portret en bedrijfsfotografie.

Je kunt prima prachtige portretten maken met daglicht. Soms heb je buiten mooi zacht licht of heel mooi diffuus licht. Dat gebruik ik vaak als ik buiten fotografeer. In de studio werk ik hoofdzakelijk met flits om voldoende licht te hebben.

Scroll naar boven